let us
be your
guide

U bent hier

Altijd prijs in Parijs

Parijs, de wereldberoemde hoofdstad van Frankrijk werd ruim 2000 geleden gesticht. Dwars door de stad stroomt de beroemde rivier de Seine, waarop u heerlijk kunt varen. Vandaag de dag is Parijs een moderne stad met een belangrijke commerciële, culturele, academische, wetenschappelijke en zakelijke levendigheid. Parijs is dé stad van de mode en prachtige winkels met wereldmerken als Chanel, Dior, Vuitton, Yves Saint Laurent. Naast de passie voor mode is het de stad van gastronomie en wereldberoemde wijnen. Dit komt tot uiting in de vele hooggekwalificeerde restaurants en fantastische door families gerunde eetgelegenheden. Beste reisperiode is april tot en met september.

Segwaytour door het hart van Parijs

De Segway is een uniek vervoersmiddel. U bestuurt het door uw eigen lichaamsbalans en het zorgt voor een hoop plezier! U rijdt prinsheerlijk door de prachtige parken van Parijs en tegelijkertijd ontvangt u historische en relevante informatie van uw professionele gids. U heeft gelegenheid geweldige foto's te maken.

Ballenspel

Eind 19e eeuw was Montmartre een heilige plaats voor artiesten, schrijvers en dichters die samenkwamen om cabaretvoorstellingen te spelen. Montmarte herbergt een verborgen schat: de petanque (Jeu de boules) speelplaats. Uw eigen petanque leraar zal u dit traditionele Franse buitenspel bij brengen, waarna u het zult opnemen tegen de lokale Parijzenaars.

Op pad met lelijke eendjes

Verlaat de geplaveide wegen en ontdek Parijs op een originele en persoonlijke manier. Stap in uw eigen 2CV (lelijke eend). Het Lelijke Eendje staat symbool voor de Franse slag door zijn open, stoffen dak welke fantastisch uitzicht op Parijs biedt. U wordt rondgereden door een ervaren chauffeur die u alle in's en out's van Parijs zal bijbrengen.

Over kokosmakronen en bitterkoekjes

Een Franse kokosmakroon of bitterkoekje maken kan frustrerend zijn. De juiste technieken, zoals het op de juiste wijze scheiden van het eiwit, of het checken van de consistentie van het beslag maken net het verschil. U gaat in de leer bij de professionele koks van Lenotre, een beroemde patisserie in Parijs, gespecialiseerd in verfijnde zoetigheden.

De kunst van chocolade

La Maison du Chocolat heeft haar eerste winkel geopend in 1977 in Parijs en heeft altijd haar liefde voor creativiteit en de hang naar perfectie uitgedragen. Ontmoet een heuse chocolade expert en maak kennis met deze aparte kunstvorm. U loopt het hele productieproces door, van de cacao bonen aan de boom tot aan de chocola. Aan de hand van enkele demonstraties is het aan u de beurt uw eigen chocola te creëren. Bon appetit!