let us
be your
guide

U bent hier

Kanjer Kaapstad

Kaapstad is de hoofdstad van de provincie West Kaap en na Johannesburg de tweede grootste stad in Zuid Afrika. De stad staat bekend om haar haven en de wereldklasse hotels, alsmede de natuurlijke ligging dichtbij de fameuze Tafelberg. Kaapstad is oorspronkelijk ontwikkeld door de Oostindische Compagnie als voorraadstation voor Nederlandse schepen die richting Oost Afrika, India en het Verre Oosten voeren. In 2014 is Kaapstad door de International Council of Societies of Industrial Design benoemd als de World Design Capital. De temperatuur is het hele jaar aangenaam, maar de warmere maanden zijn de zomermaanden die lopen van december tot maart.

Wees gehaaid

Vlakbij Kaapstad kunt u een onvergetelijke avontuur beleven. Er is durf voor nodig om de kooi in te gaan en de witte haai van dichtbij te ervaren. Duikervaring is niet nodig, omdat de kooi naast de boot blijft en niet diep zal gaan. De haaien zelf zijn nieuwsgierig en zwemmen in al hun pracht langs u heen. De slagingskans is 98% dat u in de roetzwarte ogen kijkt van de haai. Wie durft?

Cape Peninsula Avontuur

Miljoenen toeristen bezoeken de stad om een blik op te vangen van de fameuze Tafelberg, maar zeker ook van Kaap de Goede Hoop. Om hier te komen stapt u achterop een Harley Davidson om richting het meest zuidelijke punt van Afrika af te reizen. Prachtige landschappen trekken aan u voorbij. Het is ook mogelijk de Kaap per boot te bekijken, zoals de eerste ontdekkingsreizigers.

Schuif aan de Tafelberg

U zult zich heer en meester voelen als u op de top van de Tafelberg staat om de wereld te overzien. Met een glas champagne in de hand en heerlijke canapés geniet u op 1 kilometer hoogte van de zonsondergang, met uitzicht over de Atlantische Oceaan en de gouden stranden van Kaapstad.

Gala diner in een privé nachtclub

Bennett Street ligt in één van de meeste trendy buurten van Kaapstad. Hier vindt u restaurants zoals Gold en Beluga, bekend om haar kaviaar. Het Gold restaurant ligt naast Trinity, een mooie nachtclub welke tevens gebruikt wordt voor (zakelijke) bijeenkomsten. Er is geen transfer nodig om van het restaurant Gold naar Trinity te gaan. Met één klik op de deurknop staat u van de één in de andere lokatie.

Wijnproeverij en meer!

We gaan een dagje op de fiets richting het wijngebied, net buiten Kaapstad. U kunt daar niet alleen de heerlijkste wijnen proeven, maar het ook mogelijk eigen wijn te bottelen op aanwijzing van de wijnboer. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke maaltijd in de wijngaard. U krijgt hier de kans om een champagne fles eigenhandig te sabreren. Proost!