let us
be your
guide

U bent hier

Magistraal München

München is zo veel meer dan alleen Bier&Lederhosen! Het is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren en met 1,4 miljoen inwoners de derde stad van het land. München behoort tot de belangrijkste economische en culturele centra in de Bondsrepubliek. De stad is gelegen aan de voet van de Alpen. De naam München stamt uit de tijd van de Benedictijns monniken die de stad hebben gesticht. De hightech sector is hier bloeiende, maar de stad behoudt haar veelzijdige tradities en gezellige terrasjes. In de winter kunt u in de omgeving wintersport activiteiten beoefenen. In de zomer is de temperatuur aangenaam warm.

Oktoberfest

Elk jaar reizen meer dan 6 miljoen mensen af naar München om het grootste volksfestival ter wereld bij te wonen. Het straatbeeld wordt dan bepaald door mensen die zich in lederhosen en Dirndl's hebben gehesen. In een mix van traditie, pret en heel veel bier kunnen de gasten hun hart ophalen met lokale muziek en dans. Bij een 'schuhplattlerworkshop' wordt u een traditioneel kostuum aangemeten. Uw plaats aan één van de drukbezette tafels in de verwarmde tent is voor u gereserveerd!

BMW Oldtimer Ralley

Zeg Beieren, zeg BMW! Wit en blauw zijn de kleuren van Beieren en natuurlijk van BMW. De echte autoliefhebber kan zijn hart ophalen in het in 2007 opgerichte BMW World. Dit is tevens het startpunt voor een unieke ralley met klassieke BMW auto's door de prachtige bergachtige omgeving van München die wij met plezier op maat naar gelang uw wensen voor u samenstellen.

Op en top duurzaam

De omgeving van Munchen herbergt vele ecologische centra, kloosters met biologische veeteelt en biologische bierbrouwerijen. Het is mogelijk deel te nemen aan gemeente projecten op duurzaam gebied.

Meetings in de natuur

Als u een zakelijke bijeenkomst op een passende locatie zou moeten organiseren, wat voor beeld heeft u dan voor ogen? Wellicht kunnen wij u eens iets compleet anders voorstellen. Met een tranfer van maximaal 1 uur brengen wij de gasten naar een berghut in de bergen. Niet alleen voor kleine groepen, maar zelfs groepen van 400 personen. Plezier gegarandeerd.

Boomstamvaren

Een hele oude Beierse traditie is het varen op houten vlotten. Vroeger bonden de houthakkers de boomstammen aan elkaar en vervoerden deze via de vele stroomafwaartse rivieren. Tegenwoordig wordt deze traditie in ere gehouden en kunnen gasten op ludieke wijze het prachtige Beierse landschap vanaf het water bewonderen. Aan boord van het immense vlot staat een heuse bierton. Lokale muzikanten omlijsten een heerlijke barbecue aan de oevers van deze prachtige omgeving. Genieten!