let us
be your
guide

U bent hier

Overweldigend Sevilla

Authentiek, religieus en elegant. Een stad vol geschiedenis en cultuur. Met herenhuizen, Arabische baden en veel kenmerken van christelijke en Arabische culturen, voelbaar bij elke stap door de stad. Een perfecte plek om te ontsnappen uit het dagelijks leven. In Sevilla slaapt u in een paleis of boerderij net buiten de stad. In deze droom bestemming beleeft u een andere wereld. Sevilla heeft een mediterraan klimaat met hete zomers. De winters zijn over het algemeen erg mild.

Flamenco go go!


Het Museo del Baile Flamenco (het museum van de Flamenco dans) in Sevilla is een indrukwekkende locatie en episch centrum met dagelijkse flamenco-shows. De centrale patio van het museum is speciaal ontworpen om podium te bieden aan een klein aantal toeschouwers. Onder leiding van Cristina Hoyos trekt het museum de beste flamenco-talenten uit geheel Spanje. Voetjes van de vloer!Arabisch badderen


Aire de Sevilla is een oase van rust. De goed bewaard gebleven oude architectuur ademt een unieke sfeer uit door de gedimde verlichting, handgemaakte bronzen lampen en Arabische geglazuurde tegels. Hoekjes en gaten onthullen hun eigen geheimen. Er zijn door de tand des tijds veel badhuizen verdwenen, op Airde de Sevilla na. De moeite waard om hier heerlijk te chillen. Koninklijke rondleiding


Real Alcazar is het Koninklijk Paleis van Sevilla, een prachtig complex van patio's en zalen in verschillende bouwstijlen. Van Mudéjar naar Gothic. Het hart van het complex is het paleis van koning Pedro I, die zijn koninklijke residentie bouwde in 1364 op de plek van een Moors paleis. U kunt hier ‘s avonds een intieme sfeervolle privé rondleiding krijgen.

Bestier de boerderij


De Finca Mirandilla ligt in het noord-westen van Sevilla in een sereen landschap van steeneiken, eucalyptus en olijfbomen. Deze prachtige boerderij strekt zich uit over 625 hectare, waar 500 stuks vee kunnen grazen. Mirandilla is door de jaren heen onveranderd gebleven; een domein van rust en stilte. Het zijn slechts de geluiden van de 'toro bravo', de stieren geschikt voor het stierenvechten, die af en toe de rust verstoren. 

Verbazingwekkende parasollen


Metropol Parasol is een houten structuur gelegen in La Encarnación plein, in de oude wijk van Sevilla. Het werd ontworpen door de Duitse architect Jürgen Mayer-Hermann en is de grootste houten structuur in de wereld. Het bestaat uit zes parasols in de vorm van gigantische paddestoelen. Het ontwerp is geïnspireerd door de gewelven van de kathedraal van Sevilla en de ficus bomen in het nabijgelegen Plaza de Cristo de Burgos.