let us
be your
guide

U bent hier

Stoer Singapore

Welkom in onze 'Tuin Stad'! Singapore mag dan klein in omvang zijn, toch is dit een van 's werelds meest welvarende en modernste steden gebouwd op 63 eilanden. Naast de gigantische grote en wonderbaarlijke gebouwen, het rijke erfgoed, de cultuur, de prachtige winkels en het eten zijn er nog vele facetten van Singapore te ontdekken. Ervaar Singapore en dompel uzelf onder in een stad die van vissersstad getransformeerd is naar een kosmopolitisch metropool. Singapore kent een subtropisch klimaat, waardoor het het gehele jaar aangenaam warm is.

Doe eens wild

Omringd door de rustige wateren van de Seletar Reservoir maakt deze dierentuin tot één van de mooiste in zijn soort. 's Avonds wordt u bij aankomst verwelkomd met een cocktail in Treetop Trails, een ecologische weergave van de dieren en de regenwouden van Indo-Maleisië. Daarna wordt u opgehaald door een maharadja op de rug van één van de majestueuze Aziatische olifanten. Zij brengen u met een korte wandeling naar uw diner lokatie voor een 'Journey into the Wild'.

Cultuur & erfgoed tour

Singapore is een smeltkroes van culturen, welke onderdak biedt aan diverse gemeenschappen en religies, elk voorzien van een eeuwenoud rijk erfgoed. Behalve het bestaan naast elkaar, is er ook wederzijds respect wat tot uiting komt in feestelijke festiviteiten. Tijdens deze wandeling door de stad zult zelf ervaren hoe deze culturen in harmonie samenwerken.

De speeltuin van Sentosa Eiland

Op slechts 15 minuten afstand van de stad ligt Sentosa, de favoriete speeltuin van Azië. Hier vindt u attractieparken, exclusieve spa oorden, regenwouden, gouden stranden, resorts, wereldberoemde golfbanen, een jachthaven en zeer luxe villa's.

Laat de muntjes rinkelen tijdens het winkelen

U kunt winkelen tot u erbij neer valt in de vele warenhuizen van Singapore, waarmee het Orchard district druk bezaaid is. Het is onmogelijk hier niets aan te schaffen. Er is voor ieder wat wils te koop. Zeker is dat u niet met lege handen naar huis gaat!

Pak die kajak op Pulau Ubin

Pulau Ubin is het tweede grootste offshore eiland van Singapore, na Sentosa. Het is een milieuvriendelijk natuurheiligdom met een uitkijktoren, promenades en steigers. U kunt zelf zien hoe de Nipah palmen, mangroven en andere kustvegetatie gedijen. Ontdek al deze schoonheid vanaf het water per kajak.